Om oss

Nordic Art Wall drivs av grundare, delägare & VD Linda Edeen, konstnär & delägare Madeleine Santiago & t.f VD Maja Littmarck och vi ÄLSKAR konst!

Tavlor & Konst Online

Varmt välkommen till oss på Nordic Art Wall – Vi vill fylla Dina väggar med konst!

Nu har du klivit in i ett personligt galleri online som drivs av tre passionerade konstälskare med helt olika bakgrund och profiler; men vi tre möts så det ryker om det i kärleken för konst, inredning och vackra härliga ting. Och den kärleken vill vi dela mer er!
Här samlar vi unik originalkonst, konsttryck och konstobjekt från noggrant utvalda konstnärer runt om i Sverige. Deras gemensamma nämnare är talang & ett härligt nutida skapande. Några är etablerade, andra är up and coming och en del har konsten som ett utlopp vid sidan av ett annat yrkesliv. Och vi är så stolta och glada över dom alla, att jobba med så pass underbara konstnärer är en ynnest!
Vi strävar efter att kurera konst så den blir tillgänglig för alla som vill handla, samla på och njuta av konst – i galleriet erbjuder vi ett enkelt, roligt och smidigt sätt att handla konst på var du än befinner dig i världen. Vi har utformat det så att du kan sortera och filtrera inte bara efter konstnär eller teknik, utan även efter storlek, form, motiv, färger och pris.
Vi finns både för dig som är förstagångsköpare och för dig där som är en van samlare. Här kan alla gå in och vara med i vår gemenskap. Vi är glada över att just Du är här!
Konst gör ju livet roligare, vackrare och härligare; vi önskar av hela våra hjärtan att dina väggar ska ge dig en känsla av både harmoni, spänning, och njut.
Vänliga & glada hälsningar,
Linda Edeen, Madeleine Santiago Elofsson & Maja Littmarck
Nordic Art Wall AB

VÅRA ROLLER

Linda Edeen: Grundare, delägare & VD (föräldraledig)

Madeleine Santiago Elofsson: Delägare & konstnär (madeleine@nordicartwall.com)

Maja Littmarck: t.f  VD (maja@nordicartwall.com)

BAKGRUND

Nordic Art Wall grundades 2017 av Linda Edeen, som saknade denna typ av galleri där du får en tydlig och smidig blick över konstverken, kan handla smidigt men ändå har kvar tryggheten och kunskapen som hos ett klassiskt galleri. Hon träffade efter en tid konstnären Madeleine Santiago Elofsson som efter att ha samarbetat ihop blev delägare i bolaget.

KONSTEN

När du handlar konst hos oss skickas den direkt från konstnärens egen ateljé, all originalkonst är signerad och unik, one of a kind. Alla konsttryck (fina art print) är numrerade och signerade. Alla konstobjekt är signerade.

SERVICE

Behöver du hjälp och guiding i ditt konstköp? Skicka oss gärna en bild på var konsten ska hänga och en budget så hjälper vi dig mer än gärna, glöm inte att vi brinner för detta! Hör av dig till oss på info@nordicartwall.com där vi såklart också svarar på frågor.

FÖLJ OSS

Instagram: KLICKA HÄR!