Om Nordic Art Wall

Linda Edeen Madeleine Santiago Elofsson

Nordic Art Wall är ett svenskt onlinegalleri med originalkonst från utvalda svenska konstnärer. Vi har lagt stor vikt vid att välja ut de konstnärer som vi verkligen tror lite extra på, som vi själva skulle vilja ha på vår vägg. Varje konstverk hos oss är ett originalkonstverk direkt från konstnärens ateljé. Detta innebär, att alla tavlor hos oss är unika. Att du är den enda i världen som kommer att ha just den tavlan på din vägg.

Vi är ett personligt litet galleri som verkligen bryr oss om våra kunder och konstnärer. Vi vill gärna hjälpa dig att välja ut det perfekta konstverket just för dig. Därför har vi valt att sortera vår konst, inte bara på konstnär och teknik utan även på storlek, motiv, färg och pris. Behöver du tips och råd inför ditt köp så kontakta oss gärna. Vi har dessutom fri frakt på all konst.

Nordic Art Wall startades våren 2017 av Linda Edeen, som själv saknade denna typ av konstgalleri online. Där man kunde söka konst på färg och storlek, men som även hade trygga betalningslösningar och snabba leveranser. 

Varmt välkommen till vår värld!


Linda Edeen & Madeleine Santiago Elofsson
Nordic Art Wall AB