BIRGIT ANHEDE ERIKSSON

NY KONST

JOANNA LO

SE MER

Tavlor & Konst Online

Välkommen till oss på Nordic Art Wall – ett personligt galleri online där vi samlar unik originalkonst från utvalda svenska konstnärer.

Nordic Art Wall grundades våren 2017 av Linda Edeen som kände att det saknades denna typ av konstgalleri online där du får en tydlig överblick av tillgängliga konstverk, utan att tappa den kunskap och trygghet som finns hos klassiska gallerier – och resten är historia. Idag driver Linda Nordic Art Wall tillsammans med Madeleine Santiago Elofsson, konstnär och delägare.

Vi älskar konst och vill dela vår kärlek till konsten med er. Vi lägger stor vikt vid att välja ut de konstnärer som vi verkligen tror lite extra på, som vi själva skulle vilja ha på vår vägg. Varje originalkonstverk här på Nordic Art Wall kommer direkt från konstnärens ateljé och är helt unika i sina utföranden – när du köper en tavla hos oss kan du alltså vara säker på att du är ensam i världen om att ha just den tavlan hängandes på din vägg. Är inte det fantastiskt?

Vi är ett personligt litet galleri där vi verkligen bryr oss om våra kunder och konstnärer med målet att hjälpa dig välja ut det konstverk som passar just dig bäst. Därför har vi utformat ett digitalt galleri där du inte bara kan sortera vår konst på konstnär och teknik utan även på storlek, motiv, färg och pris – allt för att du ska kunna hitta ditt perfekta konstverk.

Behöver du lite extra hjälp med att hitta ett konstverk som passar dig och ditt hem? Hör av dig till oss med en bild på den tilltänkta ytan så återkommer vi med förslag på vad vi tror skulle passa. Vi erbjuder fri frakt på all konst över hela världen.

Home
NY KONST AVKAROLINA PALMÉR
Home
NY KONST AVANNA LARNERYD
Home
NY KONST OCH GLASUNDERLÄGGMATILDA SKOGLUND
Home
NY KONSTNÄRMARIA ALLOH
Home
NY KONST AVANETTE CARLSSON MOBERG
Home
Från 395 SEKJULKLAPPSTIPS
Home
NY KONST AVMALIN MOSSBERG
Home
UPPTÄCKLINDA EKLUND
Home
Signerade & numreradeKONSTTRYCK
Home
NYA SKULPTURER AVJOANNA LO

NYTT I GALLERIET

Här hittar du våra senaste konstverk & tavlor från svenska konstnärer som finns till försäljning på Nordic Art Wall

POPULÄRA JULKLAPPAR

Fina julklappar till den konstintresserade. Konsttryck, konstbrickor, glasunderlägg, kuddfodral, skulpturer, presentkort och originalkonst. Vi har julklappar från 395 SEK.

LINDAS FAVORITER

Utforska ett urval av våra originalkonstverk handplockade av Linda Edeen

MADELEINES FAVORITER

Upptäck ett urval av våra originalkonstverk handplockade av Madeleine Santiago Elofsson

KONSTTRYCK & PRINT

Är du på jakt efter ett alternativ till våra originalkonstverk eller letar du efter en gåva till någon du tycker om? Upptäck vårt urval av signerade och numrerade konsttryck

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Behöver du hjälp med att välja rätt konstverk? Har du frågor kring något konstverk eller är det något annat du saknar svar på. Vi hjälper dig gärna.

Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till dig inom kort.

TAVLOR & KONST MED OLIKA MOTIV

Home
Från 1250 SEKTAVLOR MED MÄNNISKOMOTIV
Home
Från 2500 SEKABSTRAKTA TAVLOR
Home
Från 1500 SEKTAVLOR MED DJUR
Home
Från 1500 SEKTAVLOR FÖR BARNRUM
Home
Från 1300 SEKTAVLOR MED NATURMOTIV