Nya konstnärer till Nordic Art Wall!

Vi vill varmt välkomna hela sex nya konstnärer till Nordic Art Wall!

Monika Lundin

Monika Lundin

Upptäck konstnären Monika Lundin som målar abstrakta akrylmålningar föreställande figurer och främst målningar av människor.

Martina Ehrenborg

Martina Ehrenborg

Är du på jakt efter en ny akvarelltavla? Här hittar du vackra målningar och tryck av den digitala artisten och skulptören Martina Ehrenborg.

Birgit Anhede Eriksson

Birgit Anhede Eriksson

Söker du en tavla med färg och form kanske du hittar din favorit bland Birgit Anhede Eriksson‘s fina målningar. Birgit målar abstrakta motiv där det är du som betraktare som bestämmer vad tavlan föreställer.

Jennie Bergius

Jennie Bergius

Vill du ha en tavla med mycket färg ska du titta lite närmre på Jennie Bergius fantastiska verk. Hon arbetar mest med akvareller och abstrakta motiv i blandteknik.

Jimmy Ralsmark

Jimmy Ralsmark

Förändra ditt hem med en akrylmålning av den duktiga konstnären Jimmy Ralsmark. Jimmy låter sig inspireras av färger och former som han får en känsla för just här och nu och ingen tavla är därför lik den andra.

Malin Mossberg

Malin Mossberg

Vill du ha en traditionell vattenmålning i ditt hem är det kanske nån av konstnären Malin Mossberg‘s tavlor som kan passa. Hon målar sina vackra tavlor med människan och naturen i fokus.